Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
靳永棠
Kan Wing-Tong
 
Filmography (1955-1977)
 
  副導演 (1 film)
    三妻奇案 (1955)    
  配樂 (32 films)
    桃花仙子 (1958)    
    彩鳳喜迎春 (1958)    
    苦盡甘來 (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    胡不歸 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    女兒香 (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    可憐女 (1959)    
    再世奇緣 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    挖目保山河 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    鬼俠 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    薄命紅顏 (1963)    
    錦繡天堂 (1964)    
    情俠鬧璇宮 (1967)    
    紫釵記 (1977)    
  演員 (1 film)
    三妻奇案 (1955)