Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥先聲
Mak Sin-Sing


 
Filmography (1953-1988)
 
  演員 (29 films)
    風流夜合花 (1953)    
    風火送慈雲(上集) (1958) ... 龐雲彪
    風火送慈雲(下集大結局) (1958)    
    碧血劍(下集) (1959) ... 吳平
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    七彩鍾無艷(續集) (1959)    
    闔家有喜 (1959)    
    王先生招親 (1959)    
    亡命救孤兒 (1960)    
    三屍四命五重冤 (1960) ... 梁森獨
    附薦何文秀 (1960)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960)    
    可憐駙馬可憐妻 (1960)    
    飛龍太子劈石救銀妃 (1960)    
    七兒八女九狀詞 (1960) ... 何文敬
    天下第一劍(下集) (1961) ... 金刀俠侶呂桐
    無頭正宮救子鬧金鑾 (1961)    
    五嶽英雄傳 (1961) ... 追魂刀
    挖目保山河 (1961) ... 劉武王揚
    芙蓉帳暖渡春宵 (1961)    
    三合明珠寶劍 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962) ... 金筆子
    火海勝字旗 (1962)    
    洪宣嬌 (1962)    
    奇女薛一娘 (1962)    
    喜結未了緣 (1965) ... 官欽冰
    陰陽刀 (1969)    
    又見冤家 (1988)