Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥先聲
Mak Sin-Sing


 
Filmography (1953-1988)
 
  演員 (29 films)
    風流夜合花 (1953)    
    風火送慈雲(上集) (1958) ... 龐雲彪
    風火送慈雲(下集大結局) (1958)    
    凄涼媳婦 (1959) ... 沈宏基
    七彩鍾無艷(續集) (1959)    
    闔家有喜 (1959) ... 崔兆勤
    王先生招親 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959) ... 吳平
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    附薦何文秀 (1960) ... 張青
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960)    
    可憐駙馬可憐妻 (1960)    
    飛龍太子劈石救銀妃 (1960)    
    七兒八女九狀詞 (1960) ... 何文敬
    亡命救孤兒 (1960)    
    三屍四命五重冤 (1960) ... 梁森獨
    無頭正宮救子鬧金鑾 (1961)    
    五嶽英雄傳 (1961) ... 追魂刀
    挖目保山河 (1961) ... 劉武王揚
    芙蓉帳暖渡春宵 (1961)    
    三合明珠寶劍 (1961) ... 花公子
    天下第一劍(下集) (1961) ... 金刀俠侶呂桐
    火海勝字旗 (1962)    
    洪宣嬌 (1962) ... 韋昌輝
    奇女薛一娘 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962) ... 金筆子
    喜結未了緣 (1965) ... 官欽冰
    陰陽刀 (1969)    
    又見冤家 (1988)