Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
祝嘉正
Chuk Ga-Ching
Aliases:  祝家正





 
Filmography (1990-2003)
 
  動作設計 (1 film)
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
  演員 (18 films)
    義不容辭 (1990)    
    奪命女霸天 (1990)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    霹靂寶座 (1992)    
    色降II之血玫瑰 (1992)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    春風少年兄 (1993)    
    千人斬 (1993) ... 李四
    廟街十三妹 (1993)    
    終極獵殺 (1994)    
    鍾馗嫁妹 (1994)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996) ... 管家
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    陰陽情人 (2003)    
  策劃 (1 film)
    義不容辭 (1990)