Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李子俊
Jonathan Li Tsz-Chun  ♂

 
Filmography (2002-2019)
 
  副導演 (14 films)
    失憶界女王 (2003)    
    無間道III (2003)    
    忘不了 (2003)    
    愛•作戰 (2004)    
    情義我心知 (2005)    
    凶宅 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    新紮師妹3 (2006)    
    反斗狂奔 (2006)    
    雛菊 (2006)    
    軍雞 (2007)    
    十分鍾情 (2008)    
    深海尋人 (2008)    
    關雲長 (2011)    
  導演 (1 film)
    狂獸 (2017)    
  第二副導演 (4 films)
    飛鷹 (2004)    
    狗咬狗 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    聽風者 (2012)    
  第一副導演 (10 films)
    神槍手與智多星 (2007)    
    大搜查之女 (2008)    
    蠍子 (2008)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    關雲長 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    迷離夜 (2013)    
    盲探 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    全力扣殺 (2015)    
  執行導演 (1 film)
    老笠 (2016)    
  場記 (5 films)
    好心相愛 (2002)    
    黑白森林 (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    雛菊 (2006)    
  演員 (4 films)
    好心相愛 (2002)    
    深海尋人 (2008) ... 警察鬼
    很想和你在一起 (2009) ... 賣仔
    犯罪現場 (2019) ... 足球員