Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣聲(1)
Chiang Sing
 
Filmography (1950-1955)
 
  故事 (7 films)
    孤鳳啼痕 (1950)    
    魔鬼家庭 (1950)    
    梟巢丹鳳 (1950)    
    人間慈父 (1951)    
    情劫姊妹花 (1953)    
    飄零女 (1954)    
    下一代 (1955)    
  演員 (2 films)
    人海八大仙 (1951)    
    下一代 (1955) ... 蕭邦
  策劃 (1 film)
    九指怪魔 (1955)    
  編劇 (10 films)
    孤鳳啼痕 (1950)    
    梟巢丹鳳 (1950)    
    魔鬼家庭 (1950)    
    陞官發財 (1951)    
    誰憐後母心 (1951)    
    人間慈父 (1951)    
    零落斷腸花 (1951)    
    人海八大仙 (1951)    
    古靈精怪 (1952)    
    變幻姻緣 (1954)