Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
凌志華
Tony Ling Chi-Wah  ♂





 
Filmography (1983-2019)
 
  動作設計 (11 films)
    殺手之王 (1998)    
    拳神 (2001)    
    蘇乞兒 (2010)    
    激戰 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    啥酒神 (2015)    
    臥虎藏龍:青冥寶劍 (2016)    
    勇士之門 (2016)    
    L風暴 (2018)    
    紅海行動 (2018)    
    P風暴 (2019)    
  助理指導 (15 films)
    魔域飛龍 (1991)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    太極張三豐 (1993)    
    飛虎雄風 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    刀劍笑 (1994)    
    黑俠 (1996)    
    霍元甲 (2006)    
    夜宴 (2006)    
    投名狀 (2007)    
    神鬼傳奇3 (2008)    
    長江七號 (2008)    
    錦衣衛 (2010)    
    太極俠 (2013)    
  演員 (44 films)
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    通天拍檔 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    花街時代 (1985)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    聽不到的說話 (1986)    
    海市蜃樓 (1987)    
    龍之爭霸 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    同根生 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    表姐,你好野! (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    衛斯理之霸王卸甲 (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    血染紅塵 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    妖怪都市 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    觸目驚心 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    黑俠 (1996)    
    熱血最強 (1997)    
    愛上100%英雄 (1997)    
    殺手之王 (1998)    
    蜀山傳 (2001)    
    功夫 (2004)    
    霍元甲 (2006) ... [武師]
    激戰 (2013)    
    一代宗師 (2013)