Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任柏宏
Yam Pak-Wang  ♂
Aliases:  任琮爾,  小任,  任宗璽




 
Filmography (1986-1999)
 
  動作設計 (3 films)
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    龍虎兄弟 (1999)    
    日本版 (1999)    
  演員 (20 films)
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    7小福 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    好小子II (1986)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    轟天雙雄 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    打通關 (1990)    
    五湖四海 (1992)    
    喋血城市 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    日本版 (1999)    
    龍虎兄弟 (1999)