Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王永華(1)
Wang Yong-Hua
 
Filmography (1954-1980)
 
  錄音 (409 films)
    夜祭金嬌 (1954)    
    雷振聲縱橫江湖錄 (1956)    
    狀元狀扁女狀元 (1956)    
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    流浪兒 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    給我一個吻 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    飛來艷福 (1959)    
    偷情記 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    畸人艷婦 (1960)    
    皆大歡喜 (1961)    
    不了情 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    賣吻記 (1961)    
    紅樓夢 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    閰惜姣 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    妲己 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    情人石 (1964)    
    血手印 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    藍與黑(上) (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    山賊 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    大刺客 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    船 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    催命符 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    神刀 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    虹 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    金石情 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    裸血 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    獵人 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    死角 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    三笑 (1969)    
    山河血 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    胡姬花 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    裸情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    報仇 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    春火 (1970)    
    殺機 (1970)    
    蕭十一郎 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    血符門 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    童子功 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    火併 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    來如風 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    惡客 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    黑店 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    群英會 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    快活林 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    失身 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    警察 (1973)    
    毒女 (1973)    
    土匪 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    捉鼠記 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    面具 (1974)    
    天網 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    朋友 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    早熟 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    香港73 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    大老千 (1975)    
    神打 (1975)    
    同居 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    降頭 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    七面人 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    死囚 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    應召名冊 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    五毒 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    色慾與純情 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    碟仙 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
  剪接 (5 films)
    患難夫妻 (1954)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    蘇小妹三難新郎 (1955)    
    生路 (1956)    
    西遊記 (1956)    
  混音 (3 films)
    曉風殘月 (1960)    
    遊俠兒 (1970)    
    林沖夜奔 (1972)