Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梅青
Mui Ching
 
Filmography (1949-1971)
 
  錄音 (147 films)
    血染斷腸碑 (1949)    
    對錯親家 (1951)    
    歷盡艱辛一婦人 (1954)    
    此子何來問句妻 (1954)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    兩地相思 (1955)    
    唔做媒人三代好 (1955)    
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956)    
    虎將奪王妃 (1956)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    賣肉養孤兒 (1957)    
    王老虎搶親 (1957)    
    番婆弄 (1958)    
    紫薇園的秋天 (1958)    
    借新娘(探親家) (1958)    
    雙雄奪美 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    鴛鴦江遺恨(上集) (1960)    
    慈母心 (1960)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    蜜月風波 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    三女性 (1960)    
    鴛鴦江遺恨(下集) (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    私戀 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    花燈記 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    女人的秘密 (1961)    
    天山猿女 (1961)    
    紮腳小紅娘 (1961)    
    血掌殺姑案 (1961)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
    隔牆艷史 (1961)    
    黑吃黑 (1961)    
    孤雛血淚 (1961)    
    小狀元 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    穆桂英招親 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    孖生小藝人 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    新姊妹花 (1962)    
    連環謀殺案 (1962)    
    工廠少爺 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    趙五娘 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    三傻尋女 (1963)    
    女人世界 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963)    
    幸福新娘 (1963)    
    紅粉金剛 (1963)    
    苦海親情 (1963)    
    郎心如鐵 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    行運老爺車 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    閨房趣史 (1965)    
    月光光 (1965)    
    電梯女郎 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    情天劫 (1965)    
    你情我願 (1965)    
    海棠紅 (1965)    
    小姐的丈夫 (1965)    
    黑色的假期 (1965)    
    丈夫的秘密 (1965)    
    化身情人 (1965)    
    閻王令 (1965)    
    追兇記 (1965)    
    結婚的秘密 (1965)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    親上加親 (1966)    
    孝女珠珠 (1966)    
    遺產一百萬 (1966)    
    賊美人 (1966)    
    斷臂神龍劍 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    巴士奇遇結良緣 (1966)    
    如花美眷 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    鑽石大劫案 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    住家男人 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    我的愛人就是你 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    鳳舞驚魂 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    青春之戀 (1967)    
    玉女相思 (1967)    
    風流才子俏丫環 (1967)    
    玉女飛龍 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    浪子佳人 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    窗外情 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968)    
    情人不要忘記我 (1968)    
    紅鸞星動 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    再世紅梅記 (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
    大家歡樂在今宵 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    初歸新抱 (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    千面女福星 (1968)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    七彩天堂 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    黃飛鴻浴血硫磺谷 (1969)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969)    
    歡樂砍聲滿華堂 (1969)    
    獨掌震龍門 (1970)    
    日月神童 (1971)