Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚榮傑
Tam Wing-Git  ♂
Aliases:  石少堅





 
Filmography (1970-2000)
 
  演員 (38 films)
    報仇 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    鬼流星 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    大決鬥 (1971)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    獅吼 (1972) ... 凌進
    硬漢 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    無情街 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    怪客 (1973)    
    大蛟龍 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    二龍爭珠 (1974) ... 小猴子
    猴拳寇四 (1974)    
    強中更有強中手 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    七百萬元大劫案 (1976) ... 盧仔
    漩渦 (1978)    
    鬥串 (1978)    
    知法犯法 (1981)    
    幫規 (1982)    
    香港奇案大綁票 (1991)    
    香港奇案之黑錢年代 (1991)    
    特技情緣 (1992)    
    再世驚魂 (1992)    
    古惑仔之濠江龍虎鬥 (1999)    
    毒灰 (2000)