Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何榮堅
Ho Wing-Kin
 
Filmography (1991-2014)
 
  副導演 (6 films)
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    冒險王 (1996)    
    賊公子 (2000)    
    蘋果咬一口 (2001)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    等著你回來 (2010)    
  美術 (1 film)
    少年十五十六時 (2000)    
  助理指導 (1 film)
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
  場記 (8 films)
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    羔羊醫生 (1992)    
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993)    
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    猛鬼卡拉OK (1997)    
    殺手之王 (1998)