Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳丹(1)
Ng Tan (1)
Aliases:  吳天池
 
Filmography (1951-1979)
 
  副導演 (5 films)
    樓下閂水喉 (1954)    
    999命案 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    浪子回頭 (1958)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
  製片 (4 films)
    情劫姊妹花 (1953)    
    慈母淚 (1953)    
    郎心如鐵 (1954)    
    胭脂淚 (1954)    
  導演 (32 films)
    趙飛燕 (1956)    
    榴槤飄香 (1959)    
    傻人捉賊 (1960)    
    苦海孤雛 (1960)    
    九命奇冤 (1960)    
    神童奪寶 (1961)    
    女大不中留 (1961)    
    梨渦一笑九重冤 (1962)    
    琴台淚影 (1962)    
    感天動地竇娥寃 (1964)    
    無敵天書(下集) (1965)    
    無敵天書(上集) (1965)    
    七個脂胭虎 (1965)    
    通天曉 (1966)    
    書劍幽魂 (1966)    
    情人的眼淚 (1966)    
    莫負青春 (1967)    
    紅葉戀 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    鐵二胡 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    受薪大丈夫 (1968)    
    黃衫客 (1969)    
    瘋狂酒吧 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    降龍伏虎 (1971)    
    日月神童 (1971)    
    獅吼 (1972)    
    拳門 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    二龍爭珠 (1974)    
    彩宏焦焦 (1975)    
  演員 (3 films)
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
    梁山伯與祝英台 (1955)    
    999命案 (1956) ... 探員乙
  策劃 (1 film)
    呂四娘闖少林 (1977)    
  編劇 (49 films)
    秋墳 (1951)    
    百戰神弓 (1951)    
    虎膽英魂 (1952)    
    春宵一刻值千金 (1953)    
    自梳女 (1954)    
    樓下閂水喉 (1954)    
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
    胭脂淚 (1954)    
    流水行雲 (1954)    
    杜鵑魂 (1954)    
    佑足者貧亦樂 (1954)    
    郎心如鐵 (1954)    
    碧血染親兄 (1954)    
    人望高處 (1954)    
    兩地相思 (1955)    
    梁山伯與祝英台 (1955)    
    長生塔 (1955)    
    兒女債 (1955)    
    999命案 (1956)    
    趙飛燕 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    慈母頌 (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    無情大海有情天 (1957)    
    陰陽配 (1957)    
    瓊蓮公主 (1958)    
    殺人花燭夜 (1958)    
    鴛鴦谷 (1958)    
    榴槤飄香 (1959)    
    荒唐女婿 (1959)    
    能言鳥 (1959)    
    青春樂 (1959)    
    風塵奇女子 (1960)    
    青春熱 (1961)    
    琴台淚影 (1962)    
    紅色響尾蛇 (1965)    
    無敵天書(上集) (1965)    
    無敵天書(下集) (1965)    
    書劍幽魂 (1966)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    鐵二胡 (1968)    
    日月神童 (1971)    
    降龍伏虎 (1971)    
    天涯客 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    二龍爭珠 (1974)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    六合千手 (1979)