Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁卓
Leung Cho
Aliases:  梁焯
 
Filmography (1956-1980)
 
  副導演 (22 films)
    雙劍盟(上集) (1962)    
    矇查查發達 (1968)    
    獨臂神尼 (1969)    
    餐搵餐食餐餐有 (1969)    
    小魔俠 (1969)    
    滿肚密圈 (1970)    
    三角圓床 (1970)    
    偷心賊 (1970)    
    有殺冇賠 (1970)    
    獅王之王 (1971)    
    迷你老爺車 (1971)    
    黑人物 (1973)    
    阿牛入城記 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    雙星伴月 (1975)    
    危險的十七歲 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    酒帘 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
  導演 (1 film)
    阿牛出獄記 (1975)    
  執行導演 (1 film)
    阿福與土佬 (1980)    
  助理指導 (1 film)
    一代棍王 (1970)    
  演員 (1 film)
    同撈同煲 (1956) ... 歹徒
  場記 (60 films)
    楊八妹招親 (1956)    
    鐵咀雞水鬼陞城隍 (1957)    
    賊王子 (1958)    
    琴姑(上集) (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    月下奇逢 (1960)    
    五兒哭墳 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    彩菱艷 (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    抬轎姑爺 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    紅爐火 (1961)    
    鬼俠 (1962)    
    午夜勾魂 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    劍俠金縷衣(上集) (1963)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    追婚記 (1963)    
    神俠鬧金鑾 (1963)    
    劍俠金縷衣(下集) (1963)    
    天字間諜網 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    雪花神劍(大結局) (1964)    
    如來神掌(上集) (1964)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    鬼谷神珠 (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    玉女英魂(下集) (1965)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965)    
    如來神掌怒碎萬劍門 (1965)    
    天火爐 (1965)    
    南北雙雄 (1965)    
    行正烏龍運 (1965)    
    天堂、地獄、水晶宮 (1965)    
    神劍魔簫(上集) (1965)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    一劍情 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    第一號女探員 (1966)    
    旺財嫂 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    女鐵膽 (1967)    
    玉女心 (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    藍色酒店 (1968)    
  編劇 (2 films)
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    邪鬥串 (1980)