Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔巍
Cui Ngai
 
Filmography (1947-1963)
 
  製片 (17 films)
    孤鳳啼痕 (1950)    
    朝陽 (1950)    
    妒潮 (1950)    
    彩鳳戲金龍 (1951)    
    粉陣迷龍 (1951)    
    紙醉金迷 (1951)    
    酒樓戲鳳 (1952)    
    我結婚十年 (1952)    
    笑星降地球 (1952)    
    銀燈照玉郎 (1952)    
    新金葉菊 (1952)    
    兒女情長 (1952)    
    迷姬 (1952)    
    迷樓金粉 (1952)    
    賣花得美 (1953)    
    午夜勾魂 (1962)    
    天字間諜網 (1963)    
  監製 (10 films)
    明日又天涯 (1947)    
    豪門春色 (1947)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    十艷戀檀郎 (1948)    
    十二美人樓 (1948)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    沙三少與俏銀姐 (1961)    
    豪門春色 (1962)    
    三婿回門 (1962)    
    公主與七小俠 (1962)    
  導演 (1 film)
    大光燈 (1952)    
  出品人 (1 film)
    銀燈照玉郎 (1952)