Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉琤
Lin Wei-Cheng  ♀
Aliases:  林偉錚,  林瑋琤





 
Filmography (1960-1979)
 
  演員 (23 films)
    青城十九俠 (1960)    
    天下父母心 (1961)    
    吳鳳 (1962) ... -
    茶山情歌 (1962)    
    女人遇強盜 (1964)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    菟絲花 (1965)    
    新婚大血案 (1965)    
    花落誰家 (1966)    
    吾家有女 (1967)    
    獨腳龍 (1968) ... 商明妻
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    我還是永遠愛?你 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    賊賊賊 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    愛在心 (1975)    
    我是一沙鷗 (1976)    
    杜鵑花開時 (1977)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    桃花戀 (1979)