Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍元勳
Ng Yuen-Fan (1)  ♂
Aliases:  伍元芬





 
Filmography (1966-1995)
 
  演員 (155 films)
    邊城三俠 (1966)    
    斷腸劍 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    神刀 (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    君子劍 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    死角 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    小武士 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    報仇 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    鷹王 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    來如風 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    落葉飛刀 (1972)    
    惡客 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    快活林 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    群英會 (1972)    
    土匪 (1973)    
    大密探 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 土匪
    魔鬼天使 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    警察 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    舞衣 (1974)    
    電單車 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    朋友 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    後生 (1975)    
    七面人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    死囚 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    三少爺的劍 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    被迫 (1977)    
    破戒 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    血芙蓉 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    教頭 (1979)    
    七煞 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    插翅難飛 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    請帖 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    蠱 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    獵魔者 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    日劫 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    老鷹的劍 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    亂世兒女 (1990)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)