Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尹自重
Wan Chi-Chung

 
Filmography (1935-1961)
 
  配樂 (31 films)
    火燒阿房宮 (1935)    
    荼薇香 (1936)    
    金屋葳嬌 (1937)    
    夜明珠 (1937)    
    珠江風月 (1937)    
    趙子龍 (1940)    
    觀音化銀 (1940)    
    胡不歸(下卷) (1947)    
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    浩劫紅顏 (1952)    
    到處惹人憐 (1952)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    光棍姻緣 (1953)    
    一年一度燕歸來 (1953)    
    患難夫妻 (1954)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    碧玉簪 (1956)    
    血染楚王宮 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    傻仔洞房 (1957)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    搭錯線 (1959)    
    乖侄 (1959)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    兩傻擒兇記 (1959)    
    十載含冤為我郎 (1961)    
  演員 (3 films)
    半開玫瑰 (1935)    
    荼薇香 (1936)    
    富貴浮雲 (1948) ... 音樂領導