Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊文凱(1)
Yang Wen-Kai  ♂
Aliases:  文凱




 
Filmography (1950-1968)
 
  演員 (40 films)
    豪門孽債 (1950) ... 陳納
    條條大路 (1951) ... 流氓乙
    虎落平陽 (1952) ... 勤務兵
    小鳳仙 (1953) ... 密探甲
    玉女情仇 (1953) ... 探員
    秋瑾 (1953) ... 掌刑手
    新玉堂春 (1954) ... 陳友
    仙國奇緣 (1954) ... 千里眼
    鄭成功 (1954) ... 清將
    女兒心 (1954)    
    長相思 (1954) ... 工目
    流鶯曲 (1954) ... 保鏢
    西遊記 (1956) ... 衛兵
    風兩桃花村 (1957) ... 爪牙
    金蓮花 (1957) ... 無賴甲
    半下流社會 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    珊瑚 (1958)    
    蛇女思凡 (1958) ... 天將
    血洒情花 (1959) ... 憲兵隊長
    星島芳蹤 (1959)    
    百花公主 (1959) ... 黃金海
    空中小姐 (1959)    
    死亡的約會 (1959)    
    紅樓電影 (1960) ... 四喜
    紅樓夢 (1962)    
    夜半歌聲 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    鹽田區長 (1964)    
    黃昏城 (1965)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    女飛俠 (1966)    
    虎咬虎 (1966)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    王哥柳哥007 (1966)    
    女人島間諜戰 (1966)    
    獨眼貓 (1968)