Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王慶生
Ken Wong Hing-Sang
 
Filmography (2003-2014)
 
  錄音 (12 films)
    血門徒 (2005)    
    龍刀奇緣 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    得閒飲茶 (2006)    
    兄弟 (2007)    
    愛鬥大 (2008)    
    第一誡 (2008)    
    蕩寇 (2008)    
    三不管 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    錦衣衛 (2010)    
    葉問前傳 (2010)    
  混音 (44 films)
    戀之風景 (2003)    
    少年阿虎 (2003)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    六壯士 (2004)    
    大城小事 (2004)    
    蝴蝶 (2004)    
    疑神疑鬼 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    血門徒 (2005)    
    猛龍 (2005)    
    狗咬狗 (2006)    
    得閒飲茶 (2006)    
    降頭 (2007)    
    兄弟 (2007)    
    甜心粉絲王 (2007)    
    女人.本色 (2007)    
    軍雞 (2007)    
    三不管 (2008)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    蕩寇 (2008)    
    愛鬥大 (2008)    
    第一誡 (2008)    
    短暫的生命 (2009)    
    同門 (2009)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    葉問前傳 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    分手說愛你 (2010)    
    錦衣衛 (2010)    
    花田囍事2010 (2010)    
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    滅門 (2010)    
    東成西就2011 (2011)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    低俗喜劇 (2012)    
    高舉•愛 (2012)    
    光輝歲月 (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    重生 (2014)