Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳靜波(1)
Chan Ching-Po  ♂
Aliases:  靜波





 
Filmography (1949-1987)
 
  化妝 (3 films)
    火葬 (1949)    
    百寶圖 (1953)    
    孽海花 (1953)    
  監製 (2 films)
    碧水寒山奪命金 (1980)    
    閃電戰士 (1987)    
  副導演 (4 films)
    中秋月 (1953)    
    喬遷之喜 (1954)    
    水火之間 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
  導演 (28 films)
    新寡 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    情竇初開 (1958)    
    真假千金 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    同心結 (1959)    
    五姑娘 (1960)    
    有女初長成 (1960)    
    對窗戀 (1962)    
    我們要結婚 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    八人渡蜜月 (1963)    
    金鷹 (1964)    
    變色龍 (1965)    
    審妻 (1966)    
    迴末傳奇 (1968)    
    虎口拔牙 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    天堂奇遇 (1970)    
    苗寨烽火 (1973)    
    泥孩子 (1976)    
    奇人奇事奇上奇 (1979)    
  演員 (25 films)
    春風秋雨 (1949)    
    蜜月 (1952) ... 陳玉彬
    百寶圖 (1953) ... 江寶貝
    絕代佳人 (1953) ... 弄臣
    孽海花 (1953)    
    中秋月 (1953) ... 劉先生
    喬遷之喜 (1954) ... 陳醫生
    姊妹曲 (1954)    
    闔第光臨 (1955)    
    閃電戀愛 (1955) ... 小江
    一年之計 (1955) ... 小李
    少奶奶之謎 (1956) ... 侄少爺
    新寡 (1956) ... 職員
    孔雀屏 (1956)    
    雪中蓮 (1957) ... 小猴-成年
    柳暗花明 (1958)    
    香噴噴小姐 (1958)    
    玉手擒兇 (1958) ... 賣唱者
    搶新郎 (1958) ... 董代
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    真假千金 (1959) ... 喬治
    情投意合 (1960)    
    生死牌 (1961) ... 賀三郎
    對窗戀 (1962) ... 小侯
    變色龍 (1965) ... 宙時遷
  編劇 (5 films)
    小月亮 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    有女初長成 (1960)    
    我們要結婚 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)