Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳穎儀
Chan Wing-Yee (2)
 
Filmography (1975-1996)
 
  化妝 (33 films)
    狼吻 (1975)    
    浪子一招 (1978)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    夜驚魂 (1982)    
    開心鬼 (1984)    
    英倫琵琶 (1984)    
    鐵板燒 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    聊齋艷譚續集五通神 (1991)    
    鹿鼎記 (1992)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
    妖怪都市 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    新碧血劍 (1993)    
    虐之戀 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    愛情色香味 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    色情男女 (1996)