Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅偉豪
Ken Law Wai-Ho
 
Filmography (1999-2017)
 
  特別視效 (25 films)
    玻璃樽 (1999)    
    少林足球 (2001)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    再生號 (2009)    
    撲克王 (2009)    
    復仇 (2009)    
    翡翠明珠 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
    白蛇傳說 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    百星酒店 (2013)    
    毒戰 (2013)    
    六福喜事 (2014)    
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van (2014)    
    大話天仙 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    迷城 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    沒女神探 (2015)    
    惡人谷 (2016)    
    樹大招風 (2016)    
    三人行 (2016)    
    美人魚 (2016)    
    危城 (2016)    
    毒。誡 (2017)