Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李坤忠
Lee Kwan-Chung  ♂





 
Filmography (1972-1982)
 
  演員 (19 films)
    獨臂拳王 (1972)    
    四大天王 (1974)    
    大腳娘子 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    劍氣神龍 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    折劍傳奇 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    師妹出馬 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    沙煲兄弟 (1982)