Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李坤忠
Lee Kwan-Chung  ♂





 
Filmography (1972-1982)
 
  演員 (20 films)
    獨臂拳王 (1972)    
    四大天王 (1974)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    幽靈神功 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    一代英豪 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    師妹出馬 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    沙煲兄弟 (1982)