Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李湄
Helen Li Mei  ♀
Aliases:  李景芳,  李景芳,  李湄原,  李海倫





 
Filmography (1953-1967)
 
  監製 (2 films)
    紅紅 (1956)    
    野火 (1957)    
  導演 (1 film)
    野火 (1957)    
  演員 (50 films)
    名女人別傳 (1953) ... 蘇麗
    鴛鴦劫 (1953) ... 尤三姐
    黃金世界 (1953)    
    蕩婦情痴 (1953)    
    還珠記 (1954) ... 王秀珠
    改造太太 (1954)    
    小樓春曉 (1954) ... 杜芬
    草莽恩仇 (1954) ... 關小燕
    流鶯曲 (1954) ... 阿蓮
    一念之差 (1954)    
    碧血黃花 (1954) ... 碧雲
    孤兒義犬 (1954)    
    終生難忘 (1955)    
    關山行 (1956)    
    紅紅 (1956) ... 張紅紅
    春色惱人 (1956)    
    一代魔帥 (1956) ... 蕭芸娘
    鵑血忠魂 (1957) ... 菊子/娟子
    復活的玫瑰 (1957) ... 沈雲蘭
    野火 (1957) ... 宋海華
    袁世凱 (1957) ... 金夫人
    血濺日月潭 (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    蛇女思凡 (1958) ... 李芳
    女大十八變 (1958)    
    我們的子女 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959) ... 孫金柳
    雨過天青 (1959)    
    雨不洒花花不紅 (1959)    
    春潮 (1960) ... 陸太太
    心心相印 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960) ... 文婷玉
    人秘書艷史 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960) ... 彭梅芬
    殺機重重 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    女婷玉火海殲仇 (1961) ... 文婷玉
    虎妞 (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    桃李爭春 (1962) ... 陶海音
    趙五娘 (1963) ... 趙五娘
    大馬戲團 (1964) ... 韓英豪
    賣油郎獨佔花魁女 (1964) ... 反串錢公子/俊僕
    西太后與珍妃 (1964) ... 西太后-懿貴妃
    一滴俠義血(下集) (1965)    
    一滴俠義血(上集) (1965) ... 小冥女
    菟絲花 (1965) ... 羅太太/雅築
    龍虎榜(上集) (1966) ... 紫燕十三妹
    龍虎榜(下集) (1966) ... 紫燕十三妹
    國際女間諜 (1967) ... 香蘭