Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁山人
Leung Shan-Yan  ♂
 
Filmography (1949-1967)
 
  配樂 (27 films)
    第八才子花箋記 (1960)    
    野龍怒碎金蛇塔 (1961)    
    無頭正宮救子鬧金鑾 (1961)    
    八美審狀元 (1961)    
    神眼峨眉尋太子 (1962)    
    石鬼仔出世 (1962)    
    七鳳鬥魔龍 (1962)    
    哪宅劈天救母 (1962)    
    平陽公主替子受斬刑 (1962)    
    七鳳斗魔龍 (1962)    
    哪宅出世 (1962)    
    方世玉武當山招親 (1962)    
    哪宅三鬥紅孩兒 (1962)    
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    豹山神鶴劍 (1963)    
    天齊寺會母 (1963)    
    七手八臂觀世音 (1963)    
    子母碑 (1963)    
    兩個東宮爭太子 (1963)    
    半張碌架床 (1964)    
    龍江三虎(上集) (1964)    
    英雄情淚保山河 (1964)    
    摩登二世祖 (1964)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    三姑嫂(下集) (1965)    
    三姑嫂(上集) (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
  演員 (7 films)
    大四喜 (1949) ... 廟祝
    五福臨門 (1950)    
    烏龍夫妻 (1950)    
    對錯親家 (1951) ... 老板
    蠶蟲師爺 (1952)    
    再訪香城艷 (1952)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
  編劇 (23 films)
    光棍姻緣 (1953)    
    天雷劈棺生鬼仔 (1960)    
    一柱擎天雙虎將 (1961)    
    警察捉小偷 (1961)    
    金鑾教子認生娘 (1961)    
    神燈換太子 (1961)    
    皇城救母定江山 (1961)    
    望娘灘 (1962)    
    皇陵會愛妻 (1962)    
    千里送皇姑 (1962)    
    血滴龍鳳杯 (1963)    
    狀元巧破蜜蜂計 (1963)    
    半張碌架床 (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964)    
    七彩神火棒 (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    霹靂金較剪(下集) (1964)    
    英雄情淚保山河 (1964)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
    發財鑽石寶 (1966)    
    情俠鬧璇宮 (1967)