Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉小慧(3)
Julie Lau Siu-Wai
 
Filmography (2000-2019)
 
  製片 (1 film)
    女人那話兒 (2001)    
  副導演 (17 films)
    唔該借歪!! (2000)    
    我家有一隻河東獅 (2002)    
    好心相愛 (2002)    
    夕陽天使 (2002)    
    六樓后座 (2003)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    瘦身 (2005)    
    地老天荒 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    甜心粉絲王 (2007)    
    無聲風鈴 (2009)    
    風暴 (2013)    
    金雞SSS (2014)    
    十二金鴨 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
  第二副導演 (5 films)
    大丈夫 (2003)    
    非常青春期 (2005)    
    戀愛初歌 (2006)    
    金錢帝國 (2009)    
    單身男女 (2011)    
  第一副導演 (4 films)
    時光倒流的話 (2007)    
    復仇者之死 (2010)    
    廉政風雲 (2019)    
    如珠如寶 (2019)    
  演員 (1 film)
    我要成名 (2006) ... 製片
  場記 (4 films)
    雷霆戰警 (2000)    
    順流逆流 (2000)    
    蘋果咬一口 (2001)    
    這個夏天有異性 (2002)    
  執行監製 (1 film)
    好心相愛 (2002)