Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡廉壁
Woo Lim-Pek
Aliases:  胡廉璧,  胡簾璧
 
Filmography (1971-1999)
 
  演員 (1 film)
    1959某日某 (1999)    
  道具 (25 films)
    蕭十一郎 (1971)    
    時來運轉 (1971)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    春滿女學府 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    拳精 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    茅山道人 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    魔胎 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    倩女雲雨情 (1989)    
    密宗威龍 (1991)