Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚英群
Tam Ying-Kwan
Aliases:  Popeye 譚
 
Filmography (1995-2018)
 
  髮型 (25 films)
    再世情未了 (1995)    
    英雄 (2002)    
    金雞 (2002)    
    咒樂園 (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    七劍 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    霍元甲 (2006)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    投名狀 (2007)    
    江山美人 (2008)    
    風雲2 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    新少林寺 (2011)    
    白蛇傳說 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    大魔術師 (2012)    
    太極1從零開始 (2012)    
    大上海 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    捉妖記2 (2018)