Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚英群
Tam Ying-Kwan
Aliases:  Popeye 譚
 
Filmography (1995-2012)
 
  髮型 (24 films)
    再世情未了 (1995)    
    英雄 (2002)    
    金雞 (2002)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    咒樂園 (2003)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    虫不知 (2005)    
    七劍 (2005)    
    霍元甲 (2006)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    投名狀 (2007)    
    江山美人 (2008)    
    風雲2 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    白蛇傳說 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    大上海 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    大魔術師 (2012)    
    太極1從零開始 (2012)