Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
裘萍
Kau Ping  ♀
Aliases:  王婉英





 
Filmography (1950-1984)
 
  演員 (89 films)
    海外尋夫 (1950) ... 安娜
    南來雁 (1950)    
    結婚24小時 (1950) ... 余妻
    一代妖姬 (1950) ... 賽靈芝
    雨夜歌聲 (1950) ... 王麗娜
    王氏四俠 (1950) ... 農婦/周妻
    血海仇 (1951)    
    狂風之夜 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    彩鳳還巢 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 阿金姐
    蛇蝎美人 (1952)    
    詩禮傳家 (1952) ... 二嫂
    方帽子 (1952) ... 王芬
    亂世恩仇 (1952) ... 李蔓蔓
    雙面人 (1952) ... 吳家儀
    小夫妻 (1953)    
    鴛鴦劫 (1953) ... 秋桐
    黑手套 (1953) ... 女管家小梅
    巫山盟 (1953)    
    小鳳仙 (1953) ... 花元春
    殘生 (1953)    
    門 (1953)    
    枇根巷 (1953) ... 海棠
    金絲雀 (1953) ... 方太太
    七姊妹 (1953)    
    蕩婦情痴 (1953)    
    彩虹曲 (1953)    
    閨房樂 (1953)    
    人鬼戀 (1954) ... 女鬼
    再春花 (1954) ... 姚氏
    女兒心 (1954)    
    歸來 (1954) ... 梁萍
    小星淚 (1954) ... 少奶奶胡婉華
    舊愛新歡 (1954)    
    誘惑 (1954)    
    父女之間 (1955) ... 崔明珊
    鑽花竊賊 (1955) ... 華太太
    金瓶梅 (1955)    
    一代歌后 (1955)    
    妲己 (1955) ... 喜妹
    金嗓子 (1955) ... 劉逸梅
    楊貴妃 (1955) ... 虢國夫人
    亂世妖姬(上下集) (1956)    
    好女兒 (1956)    
    新婚第一夜 (1956) ... 阿芸
    少奶奶之謎 (1956) ... 侄少奶
    寂莫的心 (1956)    
    喜臨門 (1956) ... 沈小雲
    一代魔帥 (1956) ... 九姨太
    夜半歌聲 (1956)    
    男大當婚 (1957) ... 阿娟
    眼兒媚 (1958) ... 華麗雲
    夫妻經 (1958) ... 李萍
    小咪趣史 (1958)    
    香噴噴小姐 (1958)    
    賊 (1958) ... 方小姐
    阿Q正傳 (1958) ... 趙少奶
    錦上添花 (1959)    
    雙喜臨門 (1959)    
    稱心如意 (1959) ... 石太太
    迷人的假期 (1959) ... 姨母
    荳寇年華 (1959) ... 李姑娘
    漁光戀 (1960) ... 三姑
    雷雨 (1961) ... 蘩漪
    一夜難忘 (1961)    
    我們要結婚 (1962) ... -
    亂點鴛鴦 (1962)    
    八人渡蜜月 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963) ... 林母
    三笑 (1964)    
    合家歡 (1964)    
    艷遇 (1965) ... 周詩妻
    皇帝出京 (1965) ... 賽西施
    天才夢 (1966) ... 戴夫人
    春自人間來 (1967) ... 金氏婦
    烽火孤鴻 (1967)    
    白領麗人 (1967) ... 馮曼莉
    爸爸的情人 (1968)    
    姻緣道上 (1969) ... 張錦如
    少男少女 (1969)    
    天堂奇遇 (1970) ... 刁夫人
    姐妹同心 (1973) ... 英姐
    一塊銀元 (1974)    
    紅纓刀 (1975)    
    風頭人物 (1977)    
    胎劫 (1977)    
    錯有錯著 (1980)    
    嶗山鬼戀 (1984)