Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊棋(2)
Yeung Kei (2)
Aliases:  楊琪,  楊祺
 
Filmography (1994-2017)
 
  演員 (2 films)
    終極危情 (1994)    
    陰陽路柒撞到正 (2000)    
  道具 (15 films)
    終極危情 (1994)    
    流氓社工 (1994)    
    陰陽路柒撞到正 (2000)    
    風水賭神 (2001)    
    陰陽路十一之撩鬼條命 (2001)    
    夜車之血青年 (2001)    
    現代女性 (2001)    
    七號差館 (2001)    
    焚獸之都 (2002)    
    極地皇陵 (2002)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    圍城 (2008)    
    不二神探 (2013)    
    老笠 (2016)    
    追捕 (2017)