Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王雙寶
Wang Shuang-Bao  ♂
Aliases:  王雙保





 
Filmography (2002-2016)
 
  演員 (22 films)
    小裁縫 (2002)    
    盲井 (2003) ... 唐朝陽
    墨攻 (2006) ... 李樹
    望山 (2007)    
    瘋狂的賽車 (2009) ... 殺手甲
    西風烈 (2010)    
    唐吉可德 (2010)    
    龍門飛甲 (2011) ... 趙平安
    2012来了 (2011)    
    驚魂遊戲 (2012)    
    做次有錢人 (2012)    
    非常營救 (2012)    
    海神密碼 (2012)    
    彈無虛發之葬馬 (2013)    
    午夜火車 (2013)    
    無人區 (2013)    
    禁止吸煙 (2014)    
    凡人煩惱 (2014)    
    囧賊 (2015)    
    惡棍天使 (2015)    
    槍過境 (2015)    
    四妹子 (2016)