Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪天雲
Wang Tian-Yun  ♂
 
Filmography (1991-2019)
 
  製片 (1 film)
    辛亥革命 (2011)    
  監製 (28 films)
    自娛自樂 (2004)    
    做頭 (2005)    
    魯迅 (2005)    
    狼 (2005)    
    詛咒 (2005)    
    上海倫巴 (2006)    
    陶器人形 (2006)    
    東京審判 (2006)    
    三峽好人 (2006)    
    色,戒 (2007)    
    畫皮 (2008)    
    建國大業 (2009)    
    風聲 (2009)    
    高考1977 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    花木蘭 (2009)    
    唐山大地震 (2010)    
    錦衣衛 (2010)    
    我的雷人男友 (2010)    
    三笑 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    西柏坡 (2011)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    關雲長 (2011)    
    楊門女將 (2011)    
    雪花與秘扇 (2011)    
    喜羊羊與灰太狼之羊年喜羊羊 (2015)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
  總策劃 (4 films)
    灌籃 (2008)    
    十二生肖 (2012)    
    鐵道飛虎 (2016)    
    攀登者 (2019)    
  行政監製 (1 film)
    一代宗師 (2013)    
  策劃 (18 films)
    天狗 (2006)    
    理發師 (2006)    
    第601個電話 (2006)    
    集結號 (2007)    
    千鈞一髮 (2008)    
    5顆子彈 (2008)    
    愛情左燈右行 (2008)    
    烽火 (2008)    
    黎明行動 (2008)    
    二十四城記 (2008)    
    海上夢境 (2008)    
    我的唐朝兄弟 (2009)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    西柏坡 (2011)    
    黃克功案件 (2014)    
    西藏天空 (2014)    
    喜羊羊與灰太狼之羊年喜羊羊 (2015)    
    盜墓筆記 (2016)    
  編劇 (5 films)
    開天辟地 (1991)    
    不要問我從哪堥 (1991)    
    第一誘惑 (1993)    
    人間第一情 (1999)    
    走出西柏坡 (2001)