Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐景新
Xu Ying-Xin  ♂

 
Filmography (1978-1994)
 
  配樂 (18 films)
    東港諜影 (1978)    
    苦惱人的笑 (1979)    
    小街 (1981)    
    岳家小將 (1983)    
    二零八客机 (1984)    
    兩個少女 (1984)    
    少女與小偷 (1985)    
    黑匣喋血記 (1986)    
    碧水雙魂 (1986)    
    天堂盛宴 (1987)    
    生死之間 (1988)    
    一夜歌星 (1988)    
    地獄天堂 (1989)    
    仇中仇 (1990)    
    天王盖地虎 (1990)    
    千里尋夢 (1991)    
    提心吊膽 (1992)    
    秋收起義 (1993)    
  編劇 (1 film)
    驚魂桃花黨 (1994)