Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊尚斌
Benjamin Yeung Sheung-Bun
Aliases:  楊尚武



 
Filmography (2000-2017)
 
  演員 (21 films)
    偷吻 (2000)    
    愛情故事 (2006)    
    鬼啊鬼啊 (2007)    
    愛到盡 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    大藍湖 (2011) ... 麗儀哥哥
    喜愛夜蒲 (2011)    
    熱浪球愛戰 (2011)    
    大同:康有為在瑞典 (2011)    
    獵音師 (2012)    
    掃毒 (2013)    
    風暴 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    兜售回憶 (2013)    
    猛龍特囧 (2015)    
    導火新聞線 (2016)    
    賭城風雲III (2016) ... Vincent兄弟
    三人行 (2016) ... 放射診斷醫生
    拆彈專家 (2017) ... 僱傭兵
    29+1 (2017)    
    狂獸 (2017)