Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅永興
Lo Wing-Hing
 
Filmography (1997-2020)
 
  道具 (28 films)
    忽然丈夫 (1997)    
    布拉格有張床 (1998)    
    鬼骨場 (1998)    
    過山車 (1998)    
    無問旅程 (1999)    
    我老豆唔係人 (1999)    
    黑金之王 (2000)    
    老友記茶餐廳 (2001)    
    殺科 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
    賭神之神 (2002)    
    戀之風景 (2003)    
    豪情 (2003)    
    醉馬騮 (2003)    
    黑勢力 (2008)    
    保持通話 (2008)    
    刺陵 (2009)    
    新少林寺 (2011)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    迷離夜 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    踏血尋梅 (2015)    
    破風 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    黑白迷宮 (2017)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
  道具領班 (10 films)
    再見阿郎 (1999)    
    暗戰 (1999)    
    鎗火 (1999)    
    辣手回春 (2000)    
    別戀 (2001)    
    廢柴同盟 (2001)    
    戀上你的床 (2003)    
    忘不了 (2003)    
    放•逐 (2006)    
    鐵三角 (2007)