Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳明春
Ng Ming-Chun
 
Filmography (1973-2000)
 
  化妝 (27 films)
    義膽 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    金色太陽 (1976)    
    歡樂群英 (1980)    
    我從山中來 (1980)    
    情網 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    玉劍飄香 (1981)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    觀音菩薩 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    霹靂女王蜂 (1985)    
    最毒婦人心 (1986)    
    幽靈王子 (1988)    
    性宮淫花處處開 (1988)    
    關渡風雲 (1988)    
    鬼屋小精靈 (1990)    
    野鶯突擊 (1990)    
    鄭進一的鬼故事 (1990)    
    金瓶風月 (1991)    
    喋血城市 (1993)    
    古本素女真經 (1993)    
    紅粉殺手 (1993)    
    唐朝姦妃 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
    豪情雄心 (1997)    
    靠黑翻紅 (2000)