Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳楚強
Pakie Chan Chor-Keung
 
Filmography (2003-2019)
 
  攝影指導 (3 films)
    衝鋒車 (2015)    
    破風 (2015)    
    危城 (2016)    
  攝影 (30 films)
    猛龍 (2005)    
    b420 (2005)    
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
    A貨B貨 (2007)    
    時光倒流的話 (2007)    
    鬼計 (2007)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    一半海水,一半火焰 (2008)    
    愛到底 (2009)    
    戰無雙 (2009)    
    愛得起 (2009)    
    近在咫尺 (2010)    
    唐吉可德 (2010)    
    毋、亡我 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    下一個奇迹 (2011)    
    喜愛夜蒲 (2011)    
    孤島驚魂 (2011)    
    光輝歲月 (2012)    
    寶島大爆走 (2012)    
    喜愛夜蒲2 (2012)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    愛尋迷 (2014)    
    黑色喜劇 (2014)    
    激浪青春 (2014)    
    土豪520 (2015)    
    殺手與臥底的久別重逢 (2016)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    閨蜜2 (2018)    
  第三組攝影 (2 films)
    赤道 (2015)    
    小Q (2019)    
  第二組攝影 (1 film)
    浪漫春情 (2004)    
  燈光 (1 film)
    忘不了 (2003)