Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸駿
Lu Chun
 
Filmography (1966-1973)
 
  監製 (1 film)
    傻大姐 (1972)    
  製片 (8 films)
    十三妹 (1969)    
    百萬新娘 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    歌王歌后 (1970)    
    痴心的人 (1970)    
    先生太太下女 (1971)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
  導演 (1 film)
    女飛俠 (1969)    
  演員 (1 film)
    說謊的丈夫 (1971)    
  策劃 (4 films)
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    雙龍出海 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    死對頭 (1973)    
  編劇 (3 films)
    真假金蝴蝶 (1966)    
    狂俠 (1968)    
    潮州功夫 (1973)