Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹健(2)
Cho Kin (2)  ♂





 
Filmography (1970-1987)
 
  副導演 (9 films)
    龍蛇混雜 (1974)    
    強中更有強中手 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    偷渡來客 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    背叛師門 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
  場記 (3 films)
    阿牛出獄記 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    鬼畫符 (1982)    
  演員 (52 films)
    大羅劍俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    來如風 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    群英會 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    天網 (1974)    
    絕招 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    雙星伴月 (1975)    
    大老千 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    請帖 (1980)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    武館 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    武松 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    日劫 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    無牙殭屍 (1987)