Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
艾雯
Ngai Man
 
Filmography (1953-1980)
 
  故事 (6 films)
    杜鵑魂 (1954)    
    恩情(下集) (1960)    
    嫂夫人 (1962)    
    人海雙雛 (1964)    
    假妻 (1964)    
    公子多情 (1965)    
  演員 (4 films)
    慈母淚 (1953) ... 王靜嫻-成年
    杜鵑魂 (1954)    
    人海雙雛 (1964)    
    有你無你 (1980)    
  編劇 (13 films)
    佳兒佳婦 (1964)    
    一家親 (1965)    
    苦鳳還巢 (1965)    
    難為了家嫂 (1965)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    天涯芳草 (1966)    
    春滿花開燕子歸 (1966)    
    難為了嬌妻 (1966)    
    樓上樓下兩相親 (1966)    
    空中女殺手 (1967)    
    情竇初開 (1967)    
    快樂年華 (1967)    
    浪子佳人 (1969)