Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪慧筠
Hung Wai-Gwan
Aliases:  洪慧荺
 
Filmography (1981-2002)
 
  化妝 (16 films)
    舞廳 (1981)    
    靚妹仔 (1982)    
    獸心 (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    花心三劍俠 (1989)    
    特異女朋友 (1993)    
    魔鬼情人 (1993)    
    八仙飯店之人肉叉燒飽 (1993)    
    黃鶯大戰阿拉丁 (1993)    
    神鳳苗翠花 (1994)    
    情歸何處 (1994)    
    陰陽錯Q版 (1994)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    朋友妻 (1995)    
    零二房間 (2002)    
  服裝 (3 films)
    警察故事III超級警察 (1992)    
    流根大狀 (1994)    
    性迷宮 (1994)