Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳直康
Chan Chik-Hong  ♂


 
Filmography (1957-1965)
 
  製片 (3 films)
    火窟幽蘭 (1961)    
    大富之家 (1963)    
    香港一婦人 (1964)    
  副導演 (18 films)
    魂歸離恨天 (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    月宮寶盒 (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    人倫 (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    毒丈夫 (1959)    
    路 (1959)    
    我要活下去 (1960)    
    毒手 (1960)    
    患難真情 (1962)    
  演員 (3 films)
    千金之女 (1963) ... 英文教師
    真假情人 (1965) ... 陳經理
    珍珠淚 (1965) ... 何老四
  配樂 (1 film)
    薄命紅顏 (1963)