Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹小炳
Cho Siu-Bing
 
Filmography (1953-1992)
 
  燈光 (42 films)
    枇根巷 (1953)    
    梅崗春回 (1955)    
    日月潭之戀 (1956)    
    關山行 (1956)    
    長風萬里 (1958)    
    音容劫 (1960)    
    颱風 (1962)    
    街頭巷尾 (1963)    
    銀海風光 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    少女的春天 (1968)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    狐妻 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    江湖半把刀 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    劍 (1971)    
    黑色星期五 (1973)    
    四大天王 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    要命的小方 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    台北吾愛 (1980)    
    名劍風流 (1981)    
    月異星邪 (1981)    
    台上台下 (1983)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    殭屍少爺 (1987)    
    黃色故事 (1987)    
    五個女子和 (1992)