Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅寶文
Law Bo-Man
 
Filmography (1956-1966)
 
  副導演 (4 films)
    傻仔洞房 (1957)    
    金殿審人頭(上集) (1959)    
    搶老婆 (1962)    
    春色滿璇宮 (1966)    
  導演 (1 film)
    望娘灘 (1962)    
  配樂 (1 film)
    風火送慈雲(上集) (1958)    
  場記 (7 films)
    龍飛鳳舞 (1958)    
    漢女貞忠傳 (1959)    
    警察捉小偷 (1961)    
    糊塗太太 (1964)    
    花癲大少 (1965)    
    巧破箱屍案 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
  編劇 (7 films)
    王昭君琵琶動漢皇 (1956)    
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    碧玉簪 (1956)    
    傻仔洞房 (1957)    
    狐仙奇緣 (1957)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    馬騮精出世(上集) (1962)