Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃景雲
Wong King-Wan
 
Filmography (1956-1970)
 
  製片 (1 film)
    出嫁從妻 (1965)    
  副導演 (21 films)
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    龍虎三女霸(下集) (1963)    
    半劍一鈴(上集) (1963)    
    半劍一鈴(下集) (1963)    
    半劍一鈴(上集) (1963)    
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    萬毒金蟬 (1963)    
    女大女世界 (1964)    
    驚弓鳥 (1964)    
    海底龍吟劍(下集) (1964)    
    海底龍吟劍(上集) (1964)    
    半壁江山一美人 (1964)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    百步迷蹤掌(下集) (1966)    
    喜結良緣 (1966)    
    百步迷蹤掌(上集) (1966)    
    哪宅收七妖 (1966)    
    樊梨花 (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
  演員 (1 film)
    滿肚密圈 (1970) ... 理髮師
  場記 (21 films)
    狀元狀扁女狀元 (1956)    
    棋紋刀劈扭紋柴 (1956)    
    包公嫁女 (1957)    
    香羅塚 (1957)    
    梅開二度 (1957)    
    彩鳳引金龍 (1957)    
    六渡何仙姑 (1957)    
    泥馬渡康生 (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(下集) (1958)    
    喜臨門 (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(上集) (1958)    
    兩傻捉鬼記 (1959)    
    恨嫁 (1960)    
    十三妹金殿賣人頭 (1960)    
    飛頭公主滴血救親夫 (1960)    
    十三妹大鬧能仁寺 (1960)    
    飛頭公主雷電鬥飛龍 (1960)    
    莫忘今宵 (1966)    
    鐵面無私包公審烏盤 (1967)    
    青春玫瑰 (1968)    
    鐵髮紅姑 (1969)    
  編劇 (3 films)
    狀元狀扁女狀元 (1956)    
    旱天雷 (1962)    
    文武狀元爭彩鳳 (1962)