Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于聰
Yue Chung (3)

 
Filmography (1952-1975)
 
  製片 (1 film)
    復活的玫瑰 (1957)    
  監製 (2 films)
    鑽石花 (1953)    
    慾潮 (1974)    
  導演 (6 films)
    熱情 (1956)    
    霧裡情天 (1957)    
    冷暖人間 (1961)    
    紅粉金剛 (1963)    
    慾潮 (1974)    
    鬼馬仙杜拉偷搶騙 (1975)    
  演員 (12 films)
    浴室艷屍 (1952)    
    近水樓台 (1952) ... 督察乙
    怨女情癡 (1953) ... 醫生乙
    小鳳仙 (1953) ... 王副官
    鑽石花 (1953) ... 夏守道
    一代歌后 (1955)    
    斷腸風月 (1956)    
    熱情 (1956)    
    馥蘭姐姐 (1956)    
    霧裡情天 (1957)    
    復活的玫瑰 (1957) ... 顧少梅
    紅粉金剛 (1963) ... 王得法
  出品人 (1 film)
    慾潮 (1974)    
  編劇 (3 films)
    鑽石花 (1953)    
    熱情 (1956)    
    霧裡情天 (1957)