Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李凱
Li Kai

 
Filmography (2000-2018)
 
  製片 (1 film)
    賞金獵人 (2016)    
  導演 (5 films)
    謀殺章魚保羅 (2010)    
    瘋狂的蠢賊 (2012)    
    天亮·分手 (2015)    
    懸戰 (2015)    
    食人島 (2016)    
  策劃 (1 film)
    天氣預爆 (2018)    
  執行監製 (1 film)
    睡在我上鋪的兄弟 (2016)    
  出品人 (1 film)
    浪漫天降 (2015)    
  副導演 (2 films)
    瘋狂的石頭 (2006)    
    立春 (2007)    
  演員 (2 films)
    臥虎藏龍 (2000)    
    謀殺章魚保羅 (2010)    
  執行導演 (2 films)
    電影往事 (2004)    
    回家的路 (2008)    
  編劇 (3 films)
    非常盜 (2011)    
    懸戰 (2015)    
    食人島 (2016)