Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭文政
Cecil Cheng Man-Ching  ♂

 
Filmography (2005-2019)
 
  視覺特效總監 (10 films)
    救火英雄 (2014)    
    閨密 (2014)    
    有客到 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    幸運是我 (2016)    
    老笠 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    低壓槽 (2018)    
  特別視效 (13 films)
    無極 (2005)    
    機器俠 (2009)    
    東成西就2011 (2011)    
    鐵拳 (2012)    
    步步追魂 (2013)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    大話西遊3 (2016)    
    魔宮魅影 (2016)    
    泰國妖醫 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
    功夫聯盟 (2018)    
  視覺特效指導 (6 films)
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    踏血尋梅 (2015)    
    寶貝當家 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    慾念遊戲 (2019)    
  視覺特效製片 (3 films)
    出水芙蓉 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
    寒戰 (2012)    
  演員 (1 film)
    大話西遊3 (2016)