Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龐秋華
Pong Chau-Wah
 
Filmography (1956-1968)
 
  副導演 (3 films)
    荊釵記 (1958)    
    四海一家親 (1963)    
    銀海風光 (1964)    
  配樂 (31 films)
    莪愛薄情郎 (1956)    
    王妃入楚軍 (1957)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    燕子卸來燕子箋 (1959)    
    月下奇逢 (1960)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    小紅娘 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    十年一覺楊州夢 (1961)    
    風塵俠侶 (1961)    
    寒江關 (1961)    
    傻俠勤王 (1961)    
    小千金 (1961)    
    梨渦一笑九重冤 (1962)    
    福祿雙星 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    沉冤得雪 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    青青河邊草 (1966)    
    風流才子俏丫環 (1967)    
    黑白飛天貓 (1967)    
    玉女心 (1968)    
  編劇 (41 films)
    寶扇緣 (1957)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    陰陽扇 (1957)    
    燕子卸來燕子箋 (1959)    
    玉郎戲鳳賀春宵 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    偷香血債 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    紮腳小紅娘 (1961)    
    游龍情俠 (1961)    
    鬼俠 (1962)    
    小甘羅拜相(大結局) (1962)    
    一飛沖天 (1962)    
    新姊妹花 (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    亂拜石榴裙 (1963)    
    紫霞杯 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    難測女兒心 (1963)    
    天降福星 (1963)    
    不斬樓蘭誓不還 (1963)    
    王戒神魔 (1963)    
    天從人願 (1964)    
    花開富貴錦城春 (1964)    
    銀箭金刀 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    龍翔鳳舞慶新春 (1964)    
    冒牌丈夫 (1964)    
    十二欄杆十二釵 (1964)    
    孝子賢孫 (1964)    
    好好運 (1965)    
    情長義更長 (1965)    
    一帆風順 (1965)    
    七彩胡不歸 (1966)    
    黑白飛天貓 (1967)    
    灰青三取珍珠旗 (1968)