Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王熙雲
Wang Xi-Yun  ♀





 
Filmography (1940-1966)
 
  演員 (22 films)
    孟麗君 (1940)    
    新寡 (1956) ... 周美琪
    寂莫的心 (1956)    
    小鴿子姑娘 (1957) ... 錢妾
    春到海演 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    血染少女心 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    金屋夢 (1959) ... 露露
    錦上添花 (1959)    
    青春幻想曲 (1959) ... 大明星
    草木皆兵 (1960) ... 杜嫂
    有女初長成 (1960)    
    華燈初上 (1961) ... 小妹
    亂點鴛鴦 (1962)    
    劉海遇仙記 (1963) ... 大姊
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    董小宛 (1963) ... 柳如是
    珍珠魔鬼火 (1964) ... 文姑母
    粉紅色的夢 (1965)    
    天堂春夢 (1966) ... 錢太太
    審妻 (1966)    
  服裝 (4 films)
    滿園春色 (1961)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    含苞待放 (1966)